Verkostoidu Streetillä!

Logomon Streetillä vallitsee vallaton leirifiilis. Heittele mölkkyä, taiteile itsellesi nahkakoru muistoksi leiripäivästä, nappaa kuva ystäväsi kanssa ja hanki uusia tuttuja. Leirin vilskeessä kannattaa piipahtaa myös ensiapuasemalla!
Menossa mukana:

Baana

Tule kaatamaan kumoon haasteet maahanmuuttajan palkkaamisessa. Hanki työpaikallesi vinkkejä siihen, miten luodaan monikulttuurinen työyhteisö. Baana-mölkky Streetin viheriöllä.

TSE exe

Tule hakemaan reseptisi parempaan johtajuuteen! TSE exen ensiapuasema on johdon, asiantuntijoiden ja organisaatioiden kehittäjä, joka yhdistää toiminnassaan akateemisen tutkimustiedon vahvaan käytännön yrityselämän tuntemukseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen.

Haluatko kehittää johtamistasi? Parantaa liiketoimintaosaamista? Tarjolla asiantuntijoiden coachausta esittämiisi kysymyksiin; inspiroimme tulevaisuuden johtamiseen.

Puvustamo

Etsää sunkka nahka-asioist pirä?
Etsä sunkka nahka-asioist pirä? Ne on ny muoris.
Meijä Puvustamo pajas sä saat tehä iha itte oma nahkatuotte piänel avustuksel.
Se maksaa sul vaa 10 euroo koko hela hoit!
Kyl maar sääki tahot ol muorikas! Tul ny!

Turku Science Park Oy

Tervetuloa tutustumaan Turun seudun yrityspalveluihin Turku Science Park Oy:n osastolle.

Tarjoamme tukea ja verkostoja yrittäjyydestä kiinnostuneille, liiketoimintansa kasvusta ja kehittämisestä kiinnostuneille sekä kansainvälisille markkinoille tähtääville. Osastollamme tavattavissa asiantuntijoitamme, jotka kertovat lisää ja välittävät viestisi eteenpäin omissa verkostoissamme. Turku Science Park Oy:n osastolla voit myös ottaa itsestäsi virallisen Business Camp 2017 -selfien.

6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus

Tampereen kaupunki kehittää uutta digitaalisen asiakaspalvelun ja palvelutiedotuksen kanavaa, joka on edennyt pilottivaiheeseen. Palvelukanavassa yritysten ja järjestöjen tuottamat palvelut esitellään julkisten palveluiden rinnalla. Tule mukaan ideoimaan palvelua!

Helsingin kaupunki on julkisten organisaatioiden osalta edelläkävijä yhtenäisen muotoilukielen edistäjänä. Mitä hyötyä yhtenäisestä muotoilukielestä on yrityksille? Tule kommentoimaan ja kuulemaan lisää!

Turun Ulkomaankauppakilta ry

Kehittämme jäsentemme kansainvälistymiseen liittyvää tietopuolista valmiutta, osaamista, yhteis-toimintaa ja tietojen vaihtoa. Business Campissa etsimme uusia partnereita ja  jäseniä sekä näkemyksiä toimintamme kehittämiseksi.