WORKSHOP: Haasta itsesi kasvuun!

The SHIFT on osallistava yrityskasvutapahtuma, joka lanseeraa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Boardroom Challenge -haastekilpailun kasvunälkäisille yrityksille. Haasta itsesi kasvuun! -työpaja toimii esitapahtumana niin Boardroom Challengelle kuin varsinaissuomalaiselle Suomi 100-tempaukselle #sparraus100.

Työpajassa yrityksillä on käytössä alan ammattilaisia eri aihepiireiltä – mutta nopeimmat syövät hitaat! Mukaan mahtuu vain 30 yritystä. Tule paikan päälle haastamaan itsesi ja the SHIFT-mentaliteetin mukaisesti saamaan konkreettisia työvälineitä kasvuun toisilta oppien.

Työpajan teemat

  • kohti kansainvälisiä markkinoita – mutta miten?
  • rekrytointi ja osaajien löytäminen (sekä pitäminen)
  • tarinankerronta myynnin apuna

Sparraajat

Fondon Oy:n toimitusjohtaja Tommi Järvinen on myynnin rautainen ammattilainen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Tommi on työskennellyt yli 200 aloittavan tai kasvavan yrityksen kanssa. Teknologiatuotteiden ja monimutkaisten ratkaisujen kaupallinen muotoilu ja tuotteistus sekä kansainvälistyminen ovat Tommin vahvinta osaamisaluetta.

Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen on ollut mukana luomassa menestyksekästä yrityskulttuuria, jonka avainsanoja ovat itseohjautuvuus, työn merkityksellisyys ja työntekijöiden osallistaminen. Parhaillaan Johanna rakentaa Vincitistä entistä parempaa työpaikkaa fuusion ja listautumisen keskellä sekä tutkii johtamista täysin uudesta näkökulmasta – yksilöllisenä palveluna.

Linda Huhtinen on brändinrakentamisen ja tarinankerronnan ammattilainen. Hän on tehnyt pitkän uran Reino-tossujen parissa, ollen mukana luomassa tohvelien uutta huippusuosiota erityisesti tarinoiden avulla. Huhtinen on julkaissut suuren määrän tekstejä, aina kolumneista runokirjoihin ja tehnyt MBA-lopputyönään tutkimuksen siitä, miten ilmiöitä luodaan.