Business Camp pitch

Tuoreet ideat kohtaavat vankan kokemuksen Business Campin pitch-kilpailussa. Hakemusten perusteella valitut finalistit pitchaavat ideansa Business Campin yleisön ja tuomariston edessä. Tuomariston välittömän palautteen avulla saat myös käsityksen siitä, millainen startup ja pitch herättävät sijoittajan kiinnostuksen. Sovella oppeja omaan käyttöösi tai nappaa pitchaajaa hihasta ja luo uusia yhteistyösuhteita!

Kilpailun tuomaristoa johtaa enkelisijoittaja Timo Ketonen. Tuomaristossa ovat mukana myös Petri Lehmuskoski, Minna Arve sekä Jenny Eromäki. Kilpailun juontaa valovoimainen Alexander Törnroth.

Katso hakuohjeet tästä!

Timo Ketonen on yrittäjä, enkelisijoittaja ja hallitusammattilainen. Hänen intohimonaan on auttaa startupeja ja muita kasvuyrityksiä menestymään. Urallaan hän on sijoittanut useaan suomalaiseen startup-yritykseen. Häntä kiinnostavat erityisesti design, green tech, ekologiset tuotteet ja palvelut sekä kestävä kehitys ja vastuullinen yritystoiminta. Hän on myös kokenut hallitusammattilainen ja usean yrityksen ja säätiön hallituksen jäsen.

Petri Lehmuskoski on Gorilla Ventures Oy:n perustaja ja sarjayrittäjä yli 30 vuoden kokemuksella yrittämisestä. Lehmuskoski on ollut perustajana lukuisissa yrityksissä, joista useat ovat olleet Suomen nopeiten kasvavien yritysten joukossa useina vuosina. Lehmuskoski toimii enkelisijoitta yli 40 yrityksessä.

Minna Arve toimii Turun kauppakamarin toimitusjohtajana. Hän on urallaan toiminut muun muassa Kansallisen Kokoomuksen puoluesihteerinä, Turun kaupunginhallituksen päätoimisena puheenjohtajana sekä HyTest Oy:n markkinointipäällikkönä. Hänen intohimojaan ovat esimerkiksi yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja Varsinais-Suomi.

Jenny Eromäki on partner Aboa Advest Oy:ssa. Aboa Advest Oy on sijoitusyhtiö, joka tuottaa ja kehittää liiketoimintamalleja kasvuyrityksille. Yritys on sijoittanut useaan suomalaiseen startup-yritykseen. Jennyn osaaminen keskittyy erityisesti B2B-myyntiin sekä startupien ydintiimin arviointiin ja sparraukseen.

Kilpailua juontava Alexander Törnroth toimii yrittäjänä, startup-yrityksien neuvonantajana KPMG:llä sekä SHIFT Business Festivaalin toimitusjohtajana.