Löydä oma leiripolkusi!

Parempia johtajia ja työntekijöitä

Tänä vuonna Business Camp keskittyy erityisesti työnteon arjen teemoihin. Puhumme työn tekemisen tavoista ja tottumuksista, työn johtamisesta ja johdettavana olemisesta.

Keskustelu työpaikkojen sisäisestä kulttuurista kiihtyy jatkuvasti, hyvässä ja pahassa.

Muutos on usein yllättävän iso haaste, sekä johtajille että työntekijöille. Samalla se heittää ison pallon paitsi organisaation HR-ammattilaisille, myös oman työn johtamiseen.

Näihin teemoihin paneudutaan mm. seuraavissa ohjelmaosioissa:

Organisaation x-faktori

Mikä oivallus voisi kimmota kokonaisen organisaatiokulttuurin uudelle tasolle?

Päivän aikana haemme vastauksia erilaisista esimerkeistä – organisaatioista ja johtajista. Onko se iso X kenties oivallus yrityksen strategiseksi kärjeksi, onnistunut tapa rakentaa yrityskulttuuria, joukkoja motivoiva johtaja tai digitalisaation kautta löydetty ketteryys?

Päivän ohjelma lavalla ja workshopeissa haastaa jokaisen pohtimaan oman organisaationsa valmiutta päästä muutoksen aallonharjalle. Omaa X voi löytyä esimerkiksi seuraavista osioista:

Mistä menestystä ja huomiota?

Miten kehittää hyvästä ideasta menestyvä business? Miten hyödyntää omaa ydinosaamistaan? Ideoiden pallottelu kokeneiden tekijöiden kanssa avaa uusia näkökulmia ja ovia. Idean konkretisoitumisen jälkeen on aika lähteä kasvattamaan toimintaa. Rahoitus, kasvupalvelut ja viestintä ovat tässä avainasemassa.

Näihin paneudutaan seuraavissa ohjelmissa: