Kummilippu

Vuoden 2016 Creative Business Campin yksi tärkeimmistä tavoitteista on tukea nuorta yrittäjyyttä. Tapahtumaan on tänä vuonna kehitetty ”kummilippu” konsepti, jossa lipun ostaja voi 20 euron lisämaksulla mahdollistaa yrittäjyyden opiskelijan pääsyn tapahtumaan. Opiskelijoille mahdollisuus on kullan arvoinen.

Opiskelijat ovat Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiasta, jossa he opiskelevat yrittäjyyttä projektiluontoisesti. BisnesAkatemian opiskelijat kertovat haluavansa Creative Business Campiin muun muassa innovatiivisen ilmapiirin, upeiden puhujien ja verkostoitumismahdollisuuksien takia. Tärkeintä opiskelijoille on päästä luomaan kontakteja yrittäjien kanssa, sillä kokemukset yrittäjiltä antavat virtaa ja sytyttävät.

Salon BisnesAkatemian valmentaja Virpi Raivonen näkee Creative Business Camp tapahtuman erinomaisena mahdollisuutena opiskelijoille päästä testaamaan omia ajatuksia siitä, ovatko he kulkemassa oikeaan suuntaan. ”BisnesAkatemialaiset oppivat tekemällä, lukemalla ja reflektoimalla. Reflektointi innovatiivisessa ilmapiirissä antaa kipinää ja voimia, sekä laittaa tarkistamaan suuntaa. Titetenkin illan verkostoitumistapahtuma on aivan ehdottoman tärkeä mittaamaan myös uskallusta kohdata ja kontaktoida alan osaajia”, Raivonen kertoo.

Tule mukaan tukemaan tulevaisuuden yrittäjiä, ja hanki kummilippusi ilmoittautumisen yhteydessä täältä! Opiskelijoille ilmoitetaan kuka heidän kumminsa on.