Keynote-puhujina Siilasmaa, Lähteenmäki & Kurttila

Business Campin keynoteina säväyttävät Risto Siilasmaa, Nelli Lähteenmäki sekä Jukka Kurttila.

Aamun aloittaa Nokian ja F-Securen hallitusten puheenjohtajana tunnettu Risto Siilasmaa. Anna Soraisen haastattelussa Siilasmaa jakaa ajatuksiaan suomalaisesta johtamisesta ja yritysmaailmasta. Millaista johtajuutta Suomi tarvitsee? Miten Suomen orastava talouskasvu viedään seuraavalle tasolle? Mitä meidän pitää tehdä paremmin, jotta suomalaisyritykset olisivat entistä vahvempia globaaleilla markkinoilla?

Iltapäivän polkaisee käyntiin kasvu- ja sarjayrittäjä ja startup-aktivisti Nelli Lähteenmäki. Lähteenmäki kannustaa suuriakin yrityksiä ottamaan mallia startup-maailmasta. Hän painottaa rohkeaa asennetta, ilmapiirin vaikutusta ja suuriinkin tavoitteisiin uskomista. Lähteenmäki puhuu myös muutoksen tieteestä – siitä, miten muutos voidaan tehdä kestävällä tavalla.

Päivän päättää Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila. Kurttilan valinnat niin Finlaysonin tuotannossa kuin yhteiskunnallisessa toiminnassakin ovat ravistelleet niin suomalaisia. Hän peräänkuuluttaa yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.