MINISEMINAARI: Paljon älämölöä, missä asia?

Post-fact. Fake news. Sananvapaus. Sensuuri. Populismi. 

Kansalaiset, organisaatiot ja media kompastelevat näyttävästi julkisen elämän kaoottisella kentällä. Viestinnän merkitys kasvaa, mutta moni on hämmentynyt maiseman edessä.

Viestintätoimisto Groundin seminaarissa pohditaan viestintä- ja keskustelukulttuurin muutosta. Miten saada älämölön keskellä asiansa esille? Millaisen haasteen viestintä heittää johtajien arkeen? Mitkä ovat modernin viestinnän sisällöt, keinot ja kanavat? Miten kehittää omia viestintätaitojaan?

Kokemuksiansa viestinnästä kaaoksissa ja niiden takana meille jakavat Nokian ja F-Securen hallitusten puheenjohtaja Risto Siilasmaa, bloggaaja Emmi Nuorgam ja tilaisuuden vetäjä, Groundin toimitusjohtaja Anna Sorainen.

Risto Siilasmaa tunnetaan Nokian ja F-Securen hallitusten puheenjohtajana. Hän luotsasi Nokian läpi yhden aikakautemme suurimmista ja menestyksekkäimmistä organisaatiomuutoksista. Siilasmaa on sydämeltään yrittäjä, mutta vaikuttaa myös useissa suomalaisissa ja eurooppalaisissa liike-elämän asiantuntijaryhmissä. Hän toimii myös aloittelevien yritysten bisnesenkelinä.

Emmi Nuorgam on bloggaaja, valmentaja ja PING Helsingin Head of Community. Kantaaottavien kirjoitustensa vuoksi hän on joutunut somevihan ja häirinnän kohteeksi lukuisia kertoja. Tästä huolimatta Nuorgam rakastaa yhteiskunnallisia somekeskusteluja ja virtuaaliyhteisöjä tehden jatkuvasti töitä empaattisemman internetin puolesta.

Anna Sorainen on viestintätoimisto Groundin perustaja ja toimitusjohtaja. Ground on erikoistunut yhteiskunnallisiin teemoihin sekä brändi- ja mainetöihin. Strateginen kumppanuus asiakkaiden kanssa tarkoittaa myös läheistä ja luottamuksellista työskentelyä erilaisissa liikkeenjohdon muutos- ja kriisitilanteissa. Annan työagendalla ovat myös hallitustyöskentely, vastuullisuuskysymykset ja viestintätaitojen valmennus. Hänen osaamiseensa luottavat laaja-alaisesti yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöt, johtoryhmät sekä yhteiskunnalliset päättäjät. Ground toimii Helsingissä ja Turussa.