MINISEMINAARI: Intohimoa ja innostusta tekemiseen! – merkityksen löytäminen muutoksesta

Unelmoitko kasvusta tai onko muutoksen johtaminen työtäsi tällä hetkellä? Tule mukaan osallistavaan, hauskaan ja ajatuksiasi haastavaan Great Mindsin miniseminaariin! Miniseminaarissa innostutaan muutoksesta, pohditaan muutoksen anatomiaa, saadaan työkaluja muutoksen johtamiseen, opitaan miten muutosvastarintaa voi hyödyntää muutoksen toteuttamisessa. Oli muutos sitten uutta strategiaa ja tavoitteita tai työn tekemisen käytäntöjen muutosta, on tärkeää myydä ajatus muutoksesta ja saada ihmiset mukaan.

Kirsi Kostia on innovatiivinen ja innostava liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä, ylpeä yrittäjä ja toimitusjohtaja Great Minds Oy:ssä. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus erityisesti strategiapohjaisesta kehittämisestä yhdessä eri alojen asiakasorganisaatioiden kanssa. Kirsillä on myös johtamiskokemusta asiantuntijapalveluliiketoiminnan kasvattamisesta palvelujen kehittämisen, digitalisaation ja myynnin kehittämisen avulla.

Niko Herlin on intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä Great Minds Oy:ssä. Hän innostuu päästessään ravistelemaan ja kyseenalaistamaan organisaatioiden ajattelua ja tekemistä – sparraajana hän yhdistää hyväntuulisen ilmapiirin kiperiinkin kysymyksiin. Pitkä ja monipuolinen kokemus eri alojen yritysten konsulttina perustuu tiedon ja tunteen systemaattiseen yhdistämiseen: konkreettisten tulosten aikaansaamiseen.