WORKSHOP: Hyvä paha digitalisaatio

Digitalisaatio tarjoaa kiihtyvällä tahdilla uusia ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Mutta suuri muutos tuo mukanaan myös haasteita johtamiseen. Digitalisoitumisen myötä yhteiskunnasta tulee yhä riippuvaisempi tietoverkkojen toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta. Samalla myös verkkorikollisuus monipuolistuu ja hakkereille aukeaa uusia portteja. Mistä oikein puhutaan, kun puhutaan kyberuhista ja tietoturvasta.

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä.

Juha Lehtonen on sanavalmis ja ympäröivää maailmaa ahkerasti seuraava DNA:n myyntijohtaja Turusta. Hän osallistuu aktiivisesti somessa toimialan keskusteluihin. Hyvät verkostot jo omaava Juha rakentaa uusia kontakteja nopeasti ja suhtautuu muutoksiin positiivisella asenteella. IT-alan B2B-myynnin johtotehtävistä hänellä on lähes 20 vuoden kokemus.