Business Camp 2017 media-akkreditointi on avattu!

 

Akkreditointia tulee hakea viimeistään 31.3. Akkreditointipäätös ilmoitetaan hakemuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Media-akkreditointi voidaan myöntään ainoastaan henkilöille (esim. toimittaja tai kuvaaja), joilla on median toimeksianto, ei esimerkiksi yritysten PR-henkilöstölle.

AKKREDITOIDU

Business Camp 2017 on vuoden innostavin businesstapahtuma, joka on tarkoitettu yrittäjille sekä yrityksen ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneille. Tapahtuman päämääränä on ravistella tottumuksia ja ruokkia uutta asennetta.

Päivän mittainen tapahtuma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, rehellisistä tarinoista, käytännöllisistä workshopeista sekä verkostoitumisesta. Osallistujat saavat innostuksen lisäksi matkaansa repullisen vinkkejä, työkaluja ja strategista näkemystä, joita tarjoavat tunnetut puhujat, haastateltavat ja asiantuntijat.

Business Camp etsii tällä kertaa x-faktoreita, jotka siivittävät organisaatiot ja ihmiset menestykseen muutosten myllerryksessä.Etsimme sitä (kenties karannutta tai puuttuvaa) punaista lankaa, jolla organisaatio menestyy. Se voi löytyä mistä vain: esimerkiksi johtajuudesta, asennemuutoksesta, uudesta bisnesideasta, viestinnästä, myynnin tai markkinoinnin modernisoinnista, kansainvälisestä avauksesta. Se kaivattu X tuo lisää virtaa – ja saa sekä omat että ulkopuoliset syttymään.

Leirillä ei ole rajoituksia titteleiden, toimialan tai sektoreiden suhteen. Kaikki ovat tervetulleita kasvattamaan yhteistä roihua!

Tapahtuman järjestää Turku Science Park yhteistyössä Logomon kanssa.

Kuvamateriaali