Heittäydy äksäksi!

Kirjoittanut 17.11.2016BC2017

Ympäröivä maailma on jatkuvassa muutoksessa heittäen eteemme totutusta poikkeavia haasteita ja mahdollisuuksia. Näihin tarttuminen vaatii rohkeaa uusien toimintatapojen kokeilua kaikilla työelämän osa-alueilla. Eteenpäin suuntaavalle yritykselle jatkuva kehittyminen onkin selviämisen perusedellytys. Muutokseen mukautuminen ei kuitenkaan ole helppoa. Me Business Campin takana haluamme tuoda innostusta ja inspiraatiota näihin välillä raskaisiinkin prosesseihin.

Tulevassa Business Campissa etsitään X-faktoreita. Haemme niitä tekijöitä, jotka siivittävät organisaatiot ja ihmiset menestykseen muutosten myllerryksessä. Se kaivattu X tuo lisää virtaa – ja saa sekä omat että ulkopuoliset syttymään. Business Campilla meitä on satoja etsimässä omaa X:äänsä. Osallistujat eri aloilta, erilaisista organisaatioista ja eri taustoista ovat ainutlaatuinen mahdollisuus sparrata omia ajatuksia, tapoja ja tottumuksia. Tule mukaan, avaamaan äänesi ja ajatuksesi!

Talven ja kevään mittaan blogimme täyttyy tapahtuman puhujien kirjoituksista. Teille, hyvät tulevat vieraskynäläiset, heitänkin kaksi kysymystä: Mikä on se X, jolla organisaatiosi on saanut tuulta siipiensä alle? Entä mikä on se X, jonka ennakoit kantavat teitä muutosten keskellä kymmenen vuoden kuluttua?

Tavataan leirinuotion loimussa!

Heli

cbc-2016-302-of-304Turku Science Parkissa työskentelevä Heli toimii Business Campin projektiassistenttina. Heli työskentelee mm. tapahtuman esiintyjien, ulkoasun ja markkinoinnin parissa.